Over de praktijk

Onze praktijk in Vleuten is gericht op zowel kinderen als volwassenen. Wij staan voor kwaliteit, zorgvuldige behandelingen en het gebruik van de meest geavanceerde materiaal en methoden.

Ons Team

Drs Ligia Bescherescu

Drs Ligia Bescherescu

Orthodontist

BIG-nummer: 69919119902

Drs Alexandra Chelly

Drs Alexandra Chelly

Beugel-tandarts, Praktijkhouder

BIG-nummer: 09057208102

Alba Perrez Parra

Alba Perrez Parra

Tandarts voor orthodontie

BIG-nummer: 29931528102

Betty

Betty

Office-manager / orthodontie assistent
Amber

Amber

Orthodontie assistente
Jory

Jory

Orthodontie assistente
Macy

Macy

Orthodontie assistente junior
Marinda

Marinda

Receptionist / back-office
Laura

Laura

Receptioniste
Alexandre

Alexandre

Human Resource (P&O)

Onze praktijk in Vleuten is gericht op zowel kinderen als volwassenen. Wij staan voor kwalitatief zeer goede orthodontische behandelingen en het gebruik van de meest geavanceerde materialen en methoden.

Bij ons in Orthodontiepraktijk Leidsche Rijn is een deskundige en ervaren tandarts verantwoordelijk voor de orthodontische behandelingen. Drs. Alexandra Chelly is een gedifferentieerde en gedreven tandarts die na de universitaire opleiding tandheelkunde extra kennis en vaardigheid heeft opgedaan over een specifiek onderdeel van de tandheelkunde: orthodontie. Onze orthodontie assistentes zijn perfectionist en bevlogen. Dankzij hun kennis en kunde door de jaren heen zijn ze bevoegd en bekwaam om behandelingen uit te voeren.

Wij zijn verbonden aan de N.V.O.S: Nederlandse vereniging voor Orthodontische Studie

Bij Orthodontiepraktijk Leidsche Rijn werken wij volgens het non-extractie principe, dat wil zeggen dat wij op voorhand geen tanden of kiezen trekken om voldoende ruimte te creëren. Wij wachten niet totdat het complete melkgebit is gewisseld, we bepalen graag in een vroegtijdig stadium welke behandeling het beste voor uw kind is.

Bij Orthodontiepraktijk Leidsche Rijn krijgen patiënten uitgebreide adviezen over het poetsen met een beugel om gaatjes zo veel mogelijk te voorkomen. Wij streven om patiënten een aantrekkelijke brede lach te geven. Een orthodontische behandeling kan, door het rechtzetten van tanden en kiezen, de kans op cariës en tandvleesziekten verkleinen, de kauwfunctie verbeteren en slijtage van de tanden voorkomen. Daarbij kunnen vooruitstekende tanden bij een val makkelijker breken. Voor het bereiken van dit doel is een goede samenwerking tussen ons team en de patiënt van groot belang. Samen kunnen wij en succesvol resultaat bereiken.

Eerste consult:

Bij de eerste afspraak kijken wij of je een beugel nodig hebt. Wij kijken naar de stand van de tanden, kiezen en de kaken. Ook wordt er gelet op het profiel van je gezicht. Daarna zal een inschatting gemaakt worden hoe en wanneer je het beste behandeld kunt worden. Het kan zijn dat je nog even moet wachten en dat het nog niet het goede moment is om te starten met de behandeling. Dit heeft meestal te maken met de wisseling van het gebit.
Als je behandeld kan worden gaan we alle gegevens verzamelen om een goed behandelplan te maken, helemaal afgestemd op jouw gebit: dat is het eerste onderzoek. Je kunt hier een afspraak voor maken.

© Orthodontiepraktijk Leidsche Rijn | powerd by